Αρχική σελίδα » Επίσκεψη

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Δευτέρα – Παρασκευή 09.00 -16.00 Tο Μουσείο είναι κλειστό Σάββατα, Κυριακές και αργίες. 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 2 €  /  ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΙ (6-18 ΕΤΩΝ): 1€

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΕΩΣ 25 ΕΤΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΕ (ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ  Ή  ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ), ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΩΣ 5 ΕΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΕ, ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΚΑΡΤΑΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ. 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Θόλου 5, Πλάκα – 10556 Αθήνα

Τηλ.: 210 3689500 - 10 Ε-mail: museum@uoa.gr                                                           Website: www.historymuseum.uoa.gr Facebook: https://www.facebook.com/The-Athens-University-History-Museum-145859308784783/  Instagram: historymuseum_uoa

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τις ξεναγήσεις δείτε εδώ ή μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 210 3689502-6. 

ΠΡΟΣΒΑΣΗ

  1.                  Μητρόπολη

Ξεκινώντας από τους Αέρηδες (Ωρολόγιο του Κυρρήστου) στο τέρμα της οδού Αιόλου, βαδίζουμε προς την Ακρόπολη ακολουθώντας την οδό Μάρκου Αυρηλίου. Ανεβαίνουμε τα σκαλάκια της οδού Αλιμπέρτη που βρίσκεται στο δεξί μας χέρι και βρισκόμαστε μπροστά στην κεντρική είσοδο του Μουσείου επί της οδού Θόλου 5.

        2.              Διονυσίου Αρεοπαγίτου

Ξεκινώντας από το κέντρο «Διόνυσος» που βρίσκεται επί της οδού Ροβέρτου Γκάλι, απέναντι από την είσοδο της Ακρόπολης, διασχίζουμε τον πεζόδρομο της Δ. Αρεοπαγίτου και παίρνουμε τον περιφερειακό πεζόδρομο (οδός Θεωρίας). Περίπου 500 μέτρα και μετά το Μουσείο Κανελλοπούλου ακολουθούμε τα σκαλάκια (οδός Κλεψύδρας) που συναντάμε στο αριστερό μας χέρι και βρισκόμαστε στην πλαϊνή είσοδο του Μουσείου.

ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Για τις τρέχουσες εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Μουσείου μπορείτε να ενημερωθείτε από τον παρακάτω σύνδεσμο: www.historymuseum.uoa.gr/koino.html